logo

Linken

Member of Federgon

FreelanceCFO is onderdeel van Mundo Interim bvba
Erkend door het Vlaams Gewest onder nr. VG.931/BU
E-mail: info@freelancecfo.be

inhoud

Contact

De freelance CFO is geen accountant, noch boekhouder, noch auditor, maar een interim manager die permanent of tijdelijk bij de klant intern komt werken op een voltijdse of deeltijdse basis.

Meestal kan men met de eerste 20% van de input reeds 80% van de output bereiken (@RichardKoch8020) dus onderschat zeker niet hoeveel een deeltijdse CFO al kan doen, voornamelijk voor KMO bedrijven met een omzet tussen 2 en 20 miljoen euro omzet kan een deeltijdse CFO een oplossing zijn.

FreelanceCFO.be hecht groot belang aan de work-life balance van zijn medewerkers: door de almaar verslechterende verkeersmobiliteit beperkt het zich momenteel tot projecten die zich (voornamelijk) in de driehoek Leuven-Eindhoven-Maastricht bevinden.

FreelanceCFO.be is een onderdeel van Mundo Interim bvba (BE0480.028.353), lid van de commissie ‘Interim Management’ van Federgon en is erkend door het Vlaamse Gewest onder nummer VG.931/BU.

Voor referenties, offertes, of een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek stuurt u een mailtje naar info@freelanceCFO.be .